afbeelding 1

Informatie

Met Intuïtieve Mensbenadering biedt Circus Engelbregt inzichtelijke stappen die je in kunt zetten in lastige situaties met een ander mens en biedt je de gelegenheid om buiten je vaste patronen te treden.

Hier op de website kan je verschillende tips en trucs vinden om een ‘mens’ te benaderen. De website komt voort uit een installatie die van 26 februari t/m 5 juni 2016 onderdeel was van de expositie Hacking Habitat. Deze tentoonstelling, in een voormalige gevangenis in Utrecht, laat ons de controle terugnemen op de instituten, systemen en technologie waarvan onze maatschappij doordrongen is.

De workshop ‘Wat te doen als je een mens tegenkomt’. In de workshop nemen we je in 7 heldere stappen mee in ervaringen waarbij je op eigen benen leert staan bij het ontmoeten van een ander mens. In een intieme en veilige setting ontwikkel je een eigen Mensbenadering voor een dagelijkse situatie waarbij je in de knel kwam met je geconditioneerde gedrag. Na deze workshop weet je hoe je zelf om wilt gaan met bijvoorbeeld ontslag, ziekte of een chagrijnige medewerker in de supermarkt. Voor meer informatie of boekingen kunt u met ons contact opnemen.

Zie hier een introductie van de workshop, gemaakt door Josjah Kunkeler.

Installatie op Hacking Habitat:

Intuïtieve Mensbenadering is een project van Circus Engelbregt en wordt gefinancierd door het Mondriaan Fonds, Hacking Habitat en Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.

afbeelding 2